Op 16 mei 2023 geven we voorlichting over onze goede doelen en uitleg over het rijden van een rally - en wat daarbij komt kijken. Deze voorlichting vindt plaats in Hotel-Restaurant Bakker te Vorden (clubhuis van de Rotaryclub Zutphen-Vorden). Parkeren kan op het marktplein of de parkeerplaats achter het etablissement te bereiken via het straatje naast de Albert Hein.

Iedereen die interesse heeft om aan deze bijeenkomst deel te nemen is welkom. De voorlichting start om 19.30 uur, waarbij eerst Welkom Werk en vervolgens Stichting Jarige Job in tien minuten vertellen wat hun activiteiten zijn, waarvoor we met de Rally geld inzamelen. Daarna geeft Ronald Jans een inwijding in het rallyrijden, waarbij je tips krijgt om de Aspergerally goed uit te kunnen rijden. Om 20.30 uur is het programma klaar. Genuttigde consumpties zijn voor eigen rekening. 

Het is ook mogelijk om voorafgaande aan de voorlichting aan te schuiven bij de borrel en maaltijd die de Rotaryleden met elkaar nuttigen. De kosten voor de maaltijd en drankjes zijn voor eigen rekening. In dat geval vragen we je om op 18.00 uur aanwezig te zijn. In verband met de voorbereidingen van de maaltijd door de kok, vragen we jouw aanwezigheid bij de maaltijd uiterlijk 12 mei door te geven aan info@aspergerally.nl.